Landes is lid geworden van de NAG, de Nederlandse vereniging van toeleveranciers voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

De NAG is de brancheorganisatie voor nationale en internationale organisaties gevestigd in Nederland en actief in de lucht- en ruimtevaart & ontwikkeling van  luchthavens. De NAG heeft meer dan 100 leden die samen 95% van de Nederlandse luchtvaartindustrie vertegenwoordigen.

De missie van de NAG is het continu optimaliseren van de Nederlandse luchtvaartindustrie om internationaal te concurreren.
Om deze collectieve ambitie wereldwijd te realiseren, ondersteunt de NAG deze sector door de ontwikkeling van kennis, belangenbehartiging, toegang tot de nationale en internationale markt, en een uitgebreid netwerk.

Omdat de NAG op luchthaven ontwikkeling, infrastructuur, vliegtuigproductie en vliegtuigonderhoud focust, zijn we in staat het hele luchtvervoersysteem te bereiken.
Met plaatselijke vertegenwoordiging van de NAG in Brazilië, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk, plus uitstekende contacten met ambassades en consulaten heeft de NAG een uitgebreid internationaal netwerk dat kan worden ingezet voor haar leden.

 

Voor meer informatie: https://nag.aero

Privacyverklaring  | Medewerker login | Concept en Design: LS Advies & Design | Realisatie Release: LS Advies & Design